Opendeurdag van de Gemeente Westerlo 1 oktober 2022

Ook dit jaar zal onze club deelnemen aan het Feestweekend van de Gemeente Westerlo!

Wij zijn op zaterdag 1 oktober tussen 14h00 en 15h00 te bewonderen in de grote sporthal van Sporta.

Iedereen welkom om een kijkje te komen nemen.

Tot dan !!

Maand van de sportclub September 2022

Van 1 september tot 30 september nemen wij opnieuw deel aan "De Maand van de Sportclub"

Iedereen is welkom om kennis te komen maken met onze club.

Je kan deelnemen aan gratis judotrainingen. Een stevige sportieve broek is voldoende om mee te brengen. Wij zorgen voor een judovest tijdens deze initiatiemomenten.

Wanneer wij trainen kan je terug vinden bij trainingen en onze dojo gegevens kan je vinden via contact.

Hopelijk tot binnenkort !!!!!!!

Laatste Training van het seizoen 2022

Op vrijdag 24 juni zal het de laatste training zijn van het seizoen !!!

Om de grote vakantie in te zetten op een speciale manier nodigen wij al onze leden, mama's, papa's, broers, zussen en Judoclub DAF vrienden uit op onze eindeseizoensdrink.

Deze zal starten na onze training en eindigen in de vroege uurtjes.

Wij voorzien natuurlijk een hapje en een drankje. Tot vrijdag 24 juni !!!!!!!

Gr,

De trainers !

Zomervakantie in Westerlo 2022

Onze club zal van de partij zijn op de Gevechtssportinitiatie van de Gemeente Westerlo.

Deze zal doorgaan op vrijdag 8 juli in sportpark "De Beeltjes" van 13h00 tot 16h00

Hopelijk iedereen van de partij !!!!!!

Wij zullen judoinitiatie geven van 14h30 tot 15h50

Brochure: Klik hier

Inschrijven kan via de webshop: